Het beste alternatief voor ibanbicservice.nl!


Het Europees Parlement heeft de invoering van het nieuwe Europese betalingssysteem SEPA, waaronder het gebruik van het IBAN nummer, doorgevoerd. Door de komst van SEPA is het makkelijker om binnen de Europese Unie geld over te boeken.

Over op IBAN

Vanaf 1 augustus 2014 is er geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende betalingen en incasso's binnen Europa. Iedereen maakt gebruik van IBAN (International Bank Account Number) en BIC (Bank Identificatie Code). Vanaf 2020 hoeven banken niet meer te controleren of het laatste deel van een rekening al in gebruik is bij een andere bank. Hierdoor is het voor IBAN-Converteren.nl niet meer mogelijk om nieuwe nummers goed om te zetten. Deze kunnen in theorie namelijk bij meerdere banken horen. Alle bankrekeningnummers van voor de invoering van IBAN zijn uiteraard nog wel om te zetten.
 

Rekeningnummers converteren

IBAN-Converteren.nl is een service voor bedrijven ter ondersteuning en vereenvoudiging van de migratie naar het Europese betalingsverkeer. Op IBAN-Converteren.nl kunt u Nederlandse rekeningnummers van betaalrekeningen eenvoudig en direct converteren naar IBAN. Bij ons heeft u GEEN BIC-code nodig en hoeft u NIET te weten van welke bank het rekeningnummer is.

Rekeningnummers converteren kan bij ons op drie manieren:

       Één voor één via handmatig invoeren
      Via een Excel of CSV-bestand 
      Via onze razendsnelle API (webservice)


In alle gevallen krijgt u direct de IBAN nummers geconverteerd.

Boekhouden met geïntegreerde iban-conversie

Bent u op zoek naar een manier om uw administratie te doen, met geïntegreerde iban-conversie? Maak dan gebruik van het boekhoudpakket e-Boekhouden.nl.