IBAN converter

Bij IBAN-Converteren.nl kunt u op drie manieren uw rekeningnummers converteren. U krijgt direct de IBAN en BIC van alle rekeningnummers te zien.

Handmatige invoer rekeningnummers
U voert de rekeningnummers één voor één in en krijgt per rekeningnummer steeds de IBAN. Voor het converteren van rekeningnummers heeft u credits nodig.


Excel- of CSV-bestand
U uploadt een Excel- of CSV-bestand met daarin 'minimaal' een kolom met de rekeningnummers. Dat betekent dat een bestand met drie kolommen ook wenselijk is, mits er één kolom met rekeningnummers is. Deze bestanden worden vervolgens direct (binnen enkele seconden) geconverteerd en u krijgt het bestand direct geconverteerd ter download aangeboden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal regels in het bestand.

Webservice (API)
Wilt u het converteren van bankrekeningnummers integreren binnen uw eigen software, webshop of portal? Dan kunt u hiervoor onze webservice (API) gebruiken. U biedt per call één of meer rekeningnummers aan bij onze webservice en krijgt direct de bijbehorende IBAN nummers terug. 

Betrouwbaarheid gegevens
Onze database wordt wekelijks aangevuld met nieuwe gegevens van rekeningnummers. Uiteraard krijgt u van ons ook bij geporteerde nummers de correcte IBAN terug.